Ενημέρωση φοιτητών/τριων για την ΠΡΟΣΒΑΣΗ
“Δομή Υποστήριξης Φοιτητών & Φοιτητριών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες”
Μπορείτε να κατεβάσετε:
  • Ανακοίνωση – Χειμ. Εξ. 2021-22 :

Εγγραφή στη ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Χειμερινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο 2021-2022


Πρωτοετείς και ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για εγγραφή στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ. Αν είσαι πρωτοετής ή παλιός φοιτητής/τρια με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που επιθυμείς υποστήριξη από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ για το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022, οι εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν στις 26 Νοεμβρίου 2021.

Για να γραφτείς στη ΠΡΟΣΒΑΣΗ μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση εγγραφής που θα βρεις στην ιστοσελίδα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ prosvasi.uth.gr, και μετά να στείλεις το διαγνωστικό σου έγγραφο στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosvasi@uth.gr . Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σου κάποιος από το προσωπικό της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ θα επικοινωνήσει μαζί σου για επιβεβαίωση ότι το αίτημα σου έχει παραληφθεί και θα ορίσετε προσωπικό ραντεβού διαζώσης ή εξαποστάσεως.

Εγγεγραμένοι/ες φοιτητές/τριες στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Αν είσαι εγγεγραμένος/ή φοιτητής ή φοιτήτρια με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας μέχρι τις 9η Οκτωβρίου για να μας ενημερώσεις εάν υπάρχει κάποια αλλαγή αναφορικά με τις ανάγκες σου και τις υπηρεσίες που επιθυμείς, ώστε να διαμορφώσουμε την ενημερωτική επιστολή για τους διδάσκοντες και τις διδάσκουσες των οποίων τα μαθήματα παρακολουθείς. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Καλή αρχή!
Μάγδα Νικολαραΐζη
Επιστημονική Υπεύθυνη της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής-Αγωγής Κωφών
Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ιστοσελίδα ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ : http://prosvasi.uth.gr/

Fylladio_Prosbasi_2021-22